2018
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
CHROMÝ, Jan a Monika JAŠKOVÁZákladní údaje
Originální název
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Název česky
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Název anglicky
Professional education in gastronomy: Gastronomic courses
Autoři
CHROMÝ, Jan a Monika JAŠKOVÁ
Vydání
Media4u Magazine [online], Praha, 2018, 1214-9187
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gastronomie, vzdělávání, zaměstnanci
Klíčová slova anglicky
gastronomy, education, employees
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 13. 12. 2018 09:14, Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
V originále
Článek se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Speciálně se článek zaměřuje na problematiku gastronomických kurzů jako dalšího vzdělávání zaměstnanců gastronomických provozů z pohledu zaměstnavatelů.
Anglicky
Article deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The article focuses specifically on gastronomic courses as a further education of employees of gastronomic establishments from the point of view of employers.