J 2018

Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy

CHROMÝ, Jan a Monika JAŠKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy

Název česky

Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy

Název anglicky

Professional education in gastronomy: Gastronomic courses

Autoři

CHROMÝ, Jan a Monika JAŠKOVÁ

Vydání

Media4u Magazine [online], Praha, 2018, 1214-9187

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gastronomie, vzdělávání, zaměstnanci

Klíčová slova anglicky

gastronomy, education, employees

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 13. 12. 2018 09:14, Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Anotace

V originále

Článek se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Speciálně se článek zaměřuje na problematiku gastronomických kurzů jako dalšího vzdělávání zaměstnanců gastronomických provozů z pohledu zaměstnavatelů.

Anglicky

Article deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The article focuses specifically on gastronomic courses as a further education of employees of gastronomic establishments from the point of view of employers.