J 2018

Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy

CHROMÝ, Jan and Monika JAŠKOVÁ

Basic information

Original name

Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy

Name in Czech

Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy

Name (in English)

Professional education in gastronomy: Gastronomic courses

Authors

CHROMÝ, Jan and Monika JAŠKOVÁ

Edition

Media4u Magazine [online], Praha, 2018, 1214-9187

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Článek v odborném periodiku

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

gastronomie, vzdělávání, zaměstnanci

Keywords in English

gastronomy, education, employees

Tags

International impact, Reviewed
Změněno: 13/12/2018 09:14, Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Abstract

V originále

Článek se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Speciálně se článek zaměřuje na problematiku gastronomických kurzů jako dalšího vzdělávání zaměstnanců gastronomických provozů z pohledu zaměstnavatelů.

In English

Article deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The article focuses specifically on gastronomic courses as a further education of employees of gastronomic establishments from the point of view of employers.