Detailed Information on Publication Record
2018
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
CHROMÝ, Jan and Monika JAŠKOVÁBasic information
Original name
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Name in Czech
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Name (in English)
Professional education in gastronomy: Gastronomic courses
Authors
CHROMÝ, Jan and Monika JAŠKOVÁ
Edition
Media4u Magazine [online], Praha, 2018, 1214-9187
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
gastronomie, vzdělávání, zaměstnanci
Keywords in English
gastronomy, education, employees
Tags
International impact, Reviewed
Změněno: 13/12/2018 09:14, Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
V originále
Článek se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Speciálně se článek zaměřuje na problematiku gastronomických kurzů jako dalšího vzdělávání zaměstnanců gastronomických provozů z pohledu zaměstnavatelů.
In English
Article deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The article focuses specifically on gastronomic courses as a further education of employees of gastronomic establishments from the point of view of employers.