ZELENÝ, Jiří. Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods. Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání 2019.
Nakladatel Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Ocenění vědecké a umělecké činnosti
Obor 50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele Austrálie
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW IFPM Proceedings
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky hanácké důlkové koláčky, jaroslavický kapr, kyselica, kyselo, rožmberský kapr, středočeské oteklé vdolky
Klíčová slova anglicky Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 27. 9. 2019 12:06.
Anotace
This presentation aims to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes.
Anotace česky
Tato prezentace cílí na nalezení postujů konzumentů k tradičním regionálním pokrmům.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 09:24