MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Strejček DAVID. Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy
Název anglicky Rémy Martin Cognac Fine Champagne Sensory Workshop: Pairing with Autumn Dishes
Autoři MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Strejček DAVID.
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Accord Royal, terroir, VSOP, uzení pilinami, XO
Klíčová slova anglicky Accord Royal, sawdust smoking, terroir, VSOP, XO
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Anotace
Účelem workshopu bylo upozornit na senzorické rozdíly v portfoliu prezentované značky s následnými odlišnostmi v možnostech párování s pokrmy.
Anotace anglicky
The purpose of the workshop was to draw attention to sensory differences in the portfolio of the brand presented with the following differences in the possibilities of pairing with dishes.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 08:33