ZELENÝ, Jiří. Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů. dTest, 2021 - 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů
Název anglicky Member of the expert commission for the evaluation of kitchen knives
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání 2021 - 2021.
Nakladatel dTest
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod.
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 7. 9. 2021 01:38.
Anotace
V rámci hodnocení bylo posuzováno několik druhů kuchyňských nožů různých cenových relací.
Anotace anglicky
Within the evaluation, several types of kitchen knives of different price ranges were assessed.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:06