SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop. 2022.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
Název anglicky Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop
Autoři SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ.
Vydání 2022.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky cuketa, divočák, halibut, pralinka
Klíčová slova anglicky halibut, praline, wild boar, zucchini
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.
Anotace
Cíle workshopu bylo umožnit účastníkům senzoricky hodnotit 4chodové menu obsahující předkrm, dva hlavní chody a dezert. Tyto chody byly párovány s koktejly, které byly připraveny tak, aby účastníkům umožňovali získat zkušenost s kontrastní i vzájemně se doplňující metodou.
Anotace anglicky
The aim of the workshop was to enable participants to sensory evaluate a 4-course menu containing an appetizer, two main courses and a dessert. These courses were paired with cocktails that were prepared to allow participants to experience both contrasting and complementary methods.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:57