2025
Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích
STUDNIČKA, Petr, Martin KOCOUREK, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ, Darina SVOBODOVÁ et. al.Základní údaje
Originální název
Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích
Název česky
Expert Opinion - Introduction of Mandatory Information on the Amount of Food/Beverage in Menus
Autoři
Vydání
1. vyd. Praha, 2 s. 2025
Nakladatel
University College Prague
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Účelové publikace
Obor
40500 4.5 Other agricultural sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gastronomie, informace, jídelní lístek, množství, pokrm
Klíčová slova anglicky
gastronomy, information, menu, amount, dish
Změněno: 4. 2. 2025 21:56, Ing. Petr Studnička, PhD.
V originále
Expertní stanovisko se zabývá výhodami a nevýhodami uvažovaného povinného zavedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích.
Anglicky
The expert opinion deals with the advantages and disadvantages of the considered mandatory introduction of information on the amount of food/drink in menus.