u 2025

Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích

STUDNIČKA, Petr, Martin KOCOUREK, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ, Darina SVOBODOVÁ et. al.

Základní údaje

Originální název

Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích

Název česky

Expert Opinion - Introduction of Mandatory Information on the Amount of Food/Beverage in Menus

Autoři

STUDNIČKA, Petr, Martin KOCOUREK, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Darina SVOBODOVÁ

Vydání

1. vyd. Praha, 2 s. 2025

Nakladatel

University College Prague

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Účelové publikace

Obor

40500 4.5 Other agricultural sciences

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gastronomie, informace, jídelní lístek, množství, pokrm

Klíčová slova anglicky

gastronomy, information, menu, amount, dish
Změněno: 4. 2. 2025 21:56, Ing. Petr Studnička, PhD.

Anotace

V originále

Expertní stanovisko se zabývá výhodami a nevýhodami uvažovaného povinného zavedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích.

Anglicky

The expert opinion deals with the advantages and disadvantages of the considered mandatory introduction of information on the amount of food/drink in menus.