Detailed Information on Publication Record
2025
Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích
STUDNIČKA, Petr, Martin KOCOUREK, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ, Darina SVOBODOVÁ et. al.Basic information
Original name
Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích
Name in Czech
Expert Opinion - Introduction of Mandatory Information on the Amount of Food/Beverage in Menus
Authors
Edition
1. vyd. Praha, 2 pp. 2025
Publisher
University College Prague
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Účelové publikace
Field of Study
40500 4.5 Other agricultural sciences
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
gastronomie, informace, jídelní lístek, množství, pokrm
Keywords in English
gastronomy, information, menu, amount, dish
Změněno: 4/2/2025 21:56, Ing. Petr Studnička, PhD.
V originále
Expertní stanovisko se zabývá výhodami a nevýhodami uvažovaného povinného zavedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích.
In English
The expert opinion deals with the advantages and disadvantages of the considered mandatory introduction of information on the amount of food/drink in menus.