BUREŠOVÁ, Pavla. Principy Enogastronomie II. In Nosek Jan. Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference, Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra. Praha: Vysoká škola hotelová, 2010, 268 s. ISBN 978-80-87411-06-3.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Principy Enogastronomie II.
Název anglicky ENOGASTRONOMY II – PRINCIPLES
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání Praha, Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference, Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra, 268 s. 2010.
Nakladatel Vysoká škola hotelová
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-06-3
Klíčová slova anglicky aroma; assessment system; chemical analysis; sensory evaluation; wine; food; appearance
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 5. 11. 2011 10:32.
Anotace
Příspěvek s názvem Principy enogastronomie je zaměřen na význam senzorických ukazatelů uplatňovaných při analýze vín, ale i pokrmů. Cílem příspěvku je představit metody používané při smyslovém posuzování vín a pokrmů z pohledu certifikovaného hodnotitele. Senzorická analýza dovede odhalit i drobné nuance v kvalitě.
Anotace anglicky
The article Principles – enogastronomy focuses on importance of sensory indicators that are asserted in the process of wine and food assessment. The goal of this article is to introduce the methods of sensory wine and food assessment implemented by a certified specialist. The analysis can help us distinguish the least details quality.
VytisknoutZobrazeno: 2. 5. 2024 00:17