SYSEL, Jiří. Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii. První vydání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2012, 37 s. ISBN 978-80-87411-38-4.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii
Autoři SYSEL, Jiří.
Vydání První vydání. Praha, 37 s. 2012.
Nakladatel Vysoká škola hotelová v Praze
Další údaje
Typ výsledku Učebnice
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-38-4
Klíčová slova česky Certifikace, kvalita (jakost),mezinárodní organizace pro standardizaci (ISO), norma (standard), procesní přístup, spokojenost zákazníka, systém managementu kvality, zákazník, zlepšování
Změnil Změnil: Ing. Jiří Sysel, Ph.D., učo 4069. Změněno: 17. 1. 2017 21:52.
VytisknoutZobrazeno: 10. 5. 2024 10:41