ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA. Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska. Praha: Press21 s. r. o., 2012, s. 145-157. Food and Gastronomy. ISBN 978-80-905181-1-7.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Název česky Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Název anglicky Culinary-tourism developement in terms of Austria
Autoři ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA.
Vydání Praha, od s. 145-157, 13 s. Food and Gastronomy, 2012.
Nakladatel Press21 s. r. o.
Další údaje
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-905181-1-7
Klíčová slova česky Gastroturismus, mák, motivace, Rakousko, zážitkový region
Klíčová slova anglicky Culinary tourism, poppy, motivation, Austria, experiential region
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Pavel Attl, Ph.D., učo 4145. Změněno: 4. 6. 2013 10:57.
VytisknoutZobrazeno: 26. 6. 2024 18:52