-
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ. Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach. Sustainability (WoS). Basel, Switzerland: MDPI, 2021, roč. 13, č. 5, s. 1-20, 21 s. ISSN 2071-1050. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/su13052490.URL
Název anglicky: Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach
angličtina. Švýcarsko.
Klíčová slova anglicky: consumer panel; focus groups; forest pedagogy; sensory evaluation; nutritional properties; willingness to pay
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26665/cs
2021
Zobrazeno: 22. 2. 2025 12:12