2016
Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia
ZIMÁKOVÁ, BlankaZákladní údaje
Originální název
Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Autoři
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Vydání
Upravené. Praha, od s. 1 - 61, 61 s. 2016
Další údaje
Typ výsledku
Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
elektronická verze "online"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-77-3
Klíčová slova česky
Gastronomie, management, nabídka, pracovníci, kvalita, trendy
Změněno: 27. 10. 2016 09:08, Ing. Blanka Zimáková