Bc. Vendula Baťková
Program: UCP BC Gastronomie, hotelnictví a turismus, bakalářský studijní programObor: UCP HOT Hotelnictví, bakalářské kombinované jednooborové
Úspěšné kredity, studijní průměr a percentil
Bez uznaných předmětů
170
Vč. uznaných předmětů
183
Studijní průměr
2,27 (všechny pokusy)
Shodný nebo horší stud. průměr má 27 % studentů programu.
zima 2012 | ||||
Předmět | Kredity | Ukončení | Hodnocení | |
---|---|---|---|---|
UCP:MG016 Etika a etiketa | 6 | zk | B | 4. 11. 2016 |
zima 2013 | ||||
Předmět | Kredity | Ukončení | Hodnocení | |
UCP:MG002 Moderní personalistika | 3 | zk | A | 4. 11. 2016 |
zima 2014 | ||||
Předmět | Kredity | Ukončení | Hodnocení | |
UCP:MA008 Mezinárodní obchod | 4 | zk | C | 4. 11. 2016 |
léto 2017 | ||||
Předmět | Kredity | Ukončení | Hodnocení | |
UCP:HO049 Ubytovací úsek | 4 | zk | B | 22. 2. 2017 |
Zkoušky nesplněné v řádném termínu | ||||
Předmět | Kredity | Ukončení | Hodnocení | |
UCP:CR026 Základy cestovního ruchu pro hotelnictví | 6 | zk | C | 23. 6. 2021 |
UCP:EK003 Podniková ekonomika | 5 | zk | B | 1. 6. 2021 |
UCP:EK006 Banky a finanční trhy | 3 | zk | C | 28. 4. 2021 |
UCP:EK011 Účetnictví | 6 | zk | XD | 12. 9. 2017 |
UCP:EK013 Makroekonomie | 5 | zk | E | 14. 2. 2017 |
UCP:EK014 Mikroekonomie | 5 | zk | C | 21. 2. 2017 |
UCP:HO015 Diplomový seminář | 2 | z | R | 21. 6. 2021 |
UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie | 3 | zk | B | 21. 2. 2017 |
UCP:HO034 Praxe | 3 | z | R | 8. 10. 2020 |
UCP:HO035 Praxe II. | 3 | z | R | 8. 10. 2020 |
UCP:HO037 Výživa a hygiena | 3 | zk | D | 22. 6. 2021 |
UCP:HO041 Gastronomie – servis | 4 | zk | C | 29. 5. 2018 |
UCP:HO042 Gastronomie - kulinářství | 4 | zk | C | 24. 6. 2021 |
UCP:HO043 Hotelový marketing a event management | 6 | zk | A | 21. 6. 2021 |
UCP:HO044 Hotelové rezervační a restaurační systemy | 6 | zk | B | 8. 10. 2020 |
UCP:HO047 Řízení gastronomického provozu | 6 | zk | C | 22. 1. 2018 |
UCP:HO048 Nápojová gastronomie | 5 | zk | --A | 30. 3. 2021 |
UCP:HO050 Podnikání v hotelnictví a gastronomii | 5 | zk | --D | 1. 4. 2021 |
UCP:HO062 Speciální gastronomie – výroba | 3 | z | R | 24. 6. 2021 |
UCP:HO063 Speciální gastronomie – služby | 3 | z | R | 24. 6. 2021 |
UCP:HO069 Technologie výroby míšených nápojů | 3 | z | N-R | 30. 3. 2021 |
UCP:HO072 Catering | 3 | z | R | 24. 6. 2021 |
UCP:JA010 Anglický jazyk I. | 3 | z | R | 11. 4. 2018 |
UCP:JA020 Anglický jazyk II. | 3 | z | R | 13. 9. 2018 |
UCP:JA030 Anglický jazyk III. | 3 | z | R | 17. 1. 2019 |
UCP:JA040 Anglický jazyk IV. | 3 | z | R | 7. 2. 2019 |
UCP:JA052 Anglický jazyk V. | 3 | zk | A | 1. 4. 2021 |
UCP:JN010 Německý jazyk I. | 3 | z | R | 4. 1. 2017 |
UCP:JN020 Německý jazyk II. | 3 | z | R | 20. 6. 2017 |
UCP:JN030 Německý jazyk III. | 3 | z | R | 7. 9. 2017 |
UCP:JN042 Německý jazyk IV. | 3 | zk | C | 9. 11. 2017 |
UCP:MA001 Marketing | 4 | zk | XE | 1. 6. 2021 |
UCP:MA032 Informační a komunikační technologie | 5 | zk | B | 18. 6. 2021 |
UCP:MA043 Aplikovaná informatika | 4 | zk | B | 18. 6. 2021 |
UCP:MG001 Management | 4 | zk | D | 16. 6. 2021 |
UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb | 6 | zk | B | 25. 6. 2021 |
UCP:MG031 Psychologie | 5 | zk | A | 22. 6. 2021 |
UCP:MT003 Statistika | 6 | zk | XXB | 29. 6. 2021 |
UCP:PR010 Právo | 3 | zk | C | 23. 6. 2021 |
UCP:PR011 Aplikované právo | 3 | zk | C | 23. 6. 2021 |
UCP:SZ002 Obhajoba závěrečné práce a státní závěrečná zkouška | 7 | zk | C | 1. 2. 2022 |