UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastrono - Informace o předmětu
HO026 Základy hotelnictví a gastronomie
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.léto 2019
- Rozsah
- 2/0/0. 3 kr. Ukončení: zk.
- Vyučující
- Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA (přednášející)
- Garance
- Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA
Katedra hotelnictví – University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. - Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
Jiné omezení: 1/1 - Mateřské obory/plány
- Hotelnictví (program UCP, BC) (2)
- Další komentáře
- Poznámka k ukončení předmětu: klicovy_predmet
Předmět je dovoleno ukončit i mimo zkouškové období.
Výuka probíhá každý týden.
Poznámka k četnosti výuky: KS: 3|3|3, celkem 9.
- Statistika zápisu (léto 2019, nejnovější)
- Permalink: https://is.ucp.cz/predmet/ucp/leto2019/HO026