HO026 Základy hotelnictví a gastronomie

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
léto 2019
Rozsah
2/0/0. 3 kr. Ukončení: zk.
Vyučující
Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA (přednášející)
Garance
Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA
Katedra hotelnictví – University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
Jiné omezení: 1/1
Mateřské obory/plány
Další komentáře
Poznámka k ukončení předmětu: klicovy_predmet
Předmět je dovoleno ukončit i mimo zkouškové období.
Výuka probíhá každý týden.
Poznámka k četnosti výuky: KS: 3|3|3, celkem 9.
Předmět je zařazen také v obdobích zima 2009, zima 2010, léto 2011, zima 2011, léto 2012, zima 2012, léto 2013, zima 2013, zima 2014, zima 2015, zima 2016, zima 2017, léto 2020, léto 2021, léto 2022, léto 2023, léto 2024.