Hotelnictví (bakalářský kombinovaný se specializací)
1. ročník
1. semestr
UCP:EK014 Mikroekonomie • 88 %
UCP:MG001 Management • 88 %
UCP:HO041 Gastronomie – servis • 87 %
UCP:JA010 Anglický jazyk I. • 87 %
UCP:CR026 Základy cestovního ruchu • 85 %
UCP:MA032 Informační a komunikační technologie • 85 %
UCP:JS010 Španělský jazyk I. • 44 %
UCP:JN010 Německý jazyk I. • 42 %
UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 13 %
2. semestr
UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie • 80 %
UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 78 %
UCP:HO057 Gastronomie a výživa - kulinářství • 68 %
UCP:MT005 Statistika • 68 %
UCP:HO038 Praxe I. • 57 %
UCP:EK013 Makroekonomie • 55 %
UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 50 %
UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 48 %
UCP:PR010 Právo • 48 %
UCP:HO062 Speciální gastronomie – výroba • 45 %
UCP:HO063 Speciální gastronomie – služby • 45 %
UCP:JN020 Německý jazyk II. • 45 %
UCP:MA001 Marketing • 33 %
UCP:EK011 Účetnictví • 30 %
UCP:JS020 Španělský jazyk II. • 28 %
UCP:JN030 Německý jazyk III. • 23 %
UCP:JS030 Španělský jazyk III. • 15 %
2. ročník
3. semestr
UCP:EK011 Účetnictví • 72 %
UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 72 %
UCP:HO062 Speciální gastronomie – výroba • 72 %
UCP:HO063 Speciální gastronomie – služby • 72 %
UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 72 %
UCP:MA001 Marketing • 72 %
UCP:PR010 Právo • 72 %
UCP:JN030 Německý jazyk III. • 39 %
UCP:JS030 Španělský jazyk III. • 33 %
UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 22 %
UCP:HO039 Praxe II. • 22 %
UCP:HO072 Catering • 22 %
UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 22 %
UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 17 %
UCP:HO069 Technologie výroby míšených nápojů • 17 %
UCP:JN042 Německý jazyk IV. • 17 %
UCP:MA038 Podniková informatika • 17 %
4. semestr
UCP:HO072 Catering • 96 %
UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 93 %
UCP:HO069 Technologie výroby míšených nápojů • 79 %
UCP:HO039 Praxe II. • 71 %
UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 61 %
UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 57 %
UCP:MA038 Podniková informatika • 57 %
UCP:JN042 Německý jazyk IV. • 50 %
UCP:JS042 Španělský jazyk IV. • 32 %
UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 29 %
UCP:MG022 Moderní personalistika • 29 %
UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 25 %
UCP:HO203 Ubytovací úsek • 25 %
UCP:EK003 Podniková ekonomika • 21 %
UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 21 %
UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 21 %
UCP:JR042 Ruský jazyk IV. • 14 %
UCP:SZ004 Seminář k BP • 11 %
3. ročník
5. semestr
UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 97 %
UCP:HO203 Ubytovací úsek • 97 %
UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 97 %
UCP:MG022 Moderní personalistika • 93 %
UCP:EK003 Podniková ekonomika • 86 %
UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 83 %
UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 76 %
UCP:SZ004 Seminář k BP • 72 %
6. semestr
UCP:MA018 Mezinárodní obchod • 100 %
UCP:MA047 Zpracování a vyhodnocení dat • 96 %
UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb • 96 %
UCP:EK016 Banky a finanční operace • 92 %
UCP:HO204 Podnikání v hotelnictví a gastronomii • 88 %
UCP:MG029 Psychologie • 84 %
UCP:SZ005 Předstátnicový seminář • 60 %
Údaje byly předpočítány: 2. 11. 2024 13:52