Hotelnictví (bakalářský kombinovaný se specializací)
1. ročník
1. semestr
						UCP:JA010 Anglický jazyk I. • 98 %
					
				
						UCP:EK014 Mikroekonomie • 95 %
					
				
						UCP:MA032 Informační a komunikační technologie • 95 %
					
				
						UCP:MG001 Management • 95 %
					
				
						UCP:CR026 Základy cestovního ruchu • 93 %
					
				
						UCP:HO041 Gastronomie – servis • 93 %
					
				
						UCP:JN010 Německý jazyk I. • 50 %
					
				
						UCP:JS010 Španělský jazyk I. • 45 %
					
				2. semestr
						UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie • 65 %
					
				
						UCP:HO057 Gastronomie a výživa - kulinářství • 64 %
					
				
						UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 64 %
					
				
						UCP:MT005 Statistika • 62 %
					
				
						UCP:EK013 Makroekonomie • 58 %
					
				
						UCP:HO038 Praxe I. • 58 %
					
				
						UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 36 %
					
				
						UCP:JS020 Španělský jazyk II. • 36 %
					
				
						UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 35 %
					
				
						UCP:PR010 Právo • 35 %
					
				
						UCP:HO062 Speciální gastronomie – výroba • 33 %
					
				
						UCP:HO063 Speciální gastronomie – služby • 33 %
					
				
						UCP:JN020 Německý jazyk II. • 27 %
					
				
						UCP:EK011 Účetnictví • 22 %
					
				
						UCP:MA001 Marketing • 22 %
					
				
						UCP:JN030 Německý jazyk III. • 15 %
					
				
						UCP:JS030 Španělský jazyk III. • 11 %
					
				2. ročník
3. semestr
						UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 87 %
					
				
						UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 87 %
					
				
						UCP:PR010 Právo • 87 %
					
				
						UCP:HO062 Speciální gastronomie – výroba • 73 %
					
				
						UCP:HO063 Speciální gastronomie – služby • 73 %
					
				
						UCP:MA001 Marketing • 60 %
					
				
						UCP:EK011 Účetnictví • 53 %
					
				
						UCP:JN030 Německý jazyk III. • 47 %
					
				
						UCP:JS030 Španělský jazyk III. • 40 %
					
				
						UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 20 %
					
				
						UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 20 %
					
				
						UCP:HO039 Praxe II. • 20 %
					
				
						UCP:HO069 Technologie výroby míšených nápojů • 20 %
					
				
						UCP:HO072 Catering • 20 %
					
				
						UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 20 %
					
				
						UCP:MA038 Podniková informatika • 20 %
					
				
						UCP:JS042 Španělský jazyk IV. • 13 %
					
				4. semestr
						UCP:HO072 Catering • 78 %
					
				
						UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 78 %
					
				
						UCP:HO069 Technologie výroby míšených nápojů • 75 %
					
				
						UCP:HO039 Praxe II. • 72 %
					
				
						UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 63 %
					
				
						UCP:MA038 Podniková informatika • 63 %
					
				
						UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 56 %
					
				
						UCP:JN042 Německý jazyk IV. • 47 %
					
				
						UCP:JS042 Španělský jazyk IV. • 25 %
					
				
						UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 22 %
					
				
						UCP:MG022 Moderní personalistika • 22 %
					
				
						UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 19 %
					
				
						UCP:HO203 Ubytovací úsek • 19 %
					
				
						UCP:EK003 Podniková ekonomika • 16 %
					
				
						UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 16 %
					
				
						UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 16 %
					
				3. ročník
5. semestr
						UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 100 %
					
				
						UCP:HO203 Ubytovací úsek • 100 %
					
				
						UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 100 %
					
				
						UCP:MG022 Moderní personalistika • 96 %
					
				
						UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 81 %
					
				
						UCP:EK003 Podniková ekonomika • 74 %
					
				
						UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 70 %
					
				
						UCP:SZ004 Seminář k BP • 37 %
					
				6. semestr
						UCP:MA018 Mezinárodní obchod • 97 %
					
				
						UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb • 97 %
					
				
						UCP:MA047 Zpracování a vyhodnocení dat • 94 %
					
				
						UCP:EK016 Banky a finanční operace • 91 %
					
				
						UCP:MG029 Psychologie • 91 %
					
				
						UCP:HO204 Podnikání v hotelnictví a gastronomii • 88 %
					
				
						UCP:SZ005 Předstátnicový seminář • 81 %
					
				Údaje byly předpočítány: 25. 10. 2025 13:43