Hotelnictví (bakalářský prezenční se specializací)
1. ročník
1. semestr
UCP:JA010 Anglický jazyk I. • 87 %
UCP:MA032 Informační a komunikační technologie • 86 %
UCP:MG001 Management • 86 %
UCP:CR026 Základy cestovního ruchu • 84 %
UCP:HO041 Gastronomie – servis • 79 %
UCP:EK014 Mikroekonomie • 77 %
UCP:HO057 Gastronomie a výživa - kulinářství • 74 %
UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 40 %
UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie • 38 %
UCP:MT005 Statistika • 34 %
UCP:JC010 Český jazyk I. • 31 %
UCP:EK013 Makroekonomie • 29 %
UCP:JN010 Německý jazyk I. • 28 %
UCP:JS010 Španělský jazyk I. • 27 %
UCP:JS020 Španělský jazyk II. • 13 %
UCP:JC020 Český jazyk II. • 11 %
UCP:JN020 Německý jazyk II. • 11 %
2. semestr
UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie • 43 %
UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 42 %
UCP:MT005 Statistika • 40 %
UCP:EK013 Makroekonomie • 38 %
UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 36 %
UCP:PR010 Právo • 36 %
UCP:MA001 Marketing • 31 %
UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 29 %
UCP:EK011 Účetnictví • 28 %
UCP:B1 Blok volitelných předmětů - 1 • 15 %
UCP:JC020 Český jazyk II. • 15 %
UCP:HO064 Pivovarnictví a pivní sommelierství • 14 %
UCP:JN020 Německý jazyk II. • 13 %
UCP:JS020 Španělský jazyk II. • 13 %
UCP:B2 Blok volitelných předmětů - 2 • 12 %
UCP:JC030 Český jazyk III. • 12 %
UCP:HO038 Praxe I. • 11 %
UCP:HO062 Speciální gastronomie – výroba • 11 %
UCP:HO063 Speciální gastronomie – služby • 11 %
UCP:HO072 Catering • 11 %
UCP:JN030 Německý jazyk III. • 11 %
2. ročník
3. semestr
UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 36 %
UCP:HO066 Wine-Sommelier • 34 %
UCP:MA038 Podniková informatika • 34 %
UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 33 %
UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 31 %
UCP:PR010 Právo • 31 %
UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 29 %
UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 26 %
UCP:HO069 Technologie výroby míšených nápojů • 26 %
UCP:MA001 Marketing • 23 %
UCP:EK011 Účetnictví • 20 %
UCP:HO079 Správná výživa a zdravotní styl • 20 %
UCP:B1 Blok volitelných předmětů - 1 • 14 %
UCP:HO064 Pivovarnictví a pivní sommelierství • 14 %
UCP:JC042 Český jazyk IV. • 11 %
UCP:JN042 Německý jazyk IV. • 11 %
UCP:JS030 Španělský jazyk III. • 11 %
4. semestr
UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 50 %
UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 48 %
UCP:MG022 Moderní personalistika • 48 %
UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 45 %
UCP:HO203 Ubytovací úsek • 45 %
UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 42 %
UCP:EK003 Podniková ekonomika • 40 %
UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 35 %
UCP:MA038 Podniková informatika • 34 %
UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 31 %
UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 30 %
UCP:HO077 Dietní stravování • 15 %
UCP:HO079 Správná výživa a zdravotní styl • 13 %
UCP:JC042 Český jazyk IV. • 13 %
UCP:JS042 Španělský jazyk IV. • 12 %
UCP:JN042 Německý jazyk IV. • 11 %
3. ročník
5. semestr
UCP:MA047 Zpracování a vyhodnocení dat • 77 %
UCP:EK016 Banky a finanční operace • 75 %
UCP:MG029 Psychologie • 75 %
UCP:MA018 Mezinárodní obchod • 73 %
UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb • 73 %
UCP:HO204 Podnikání v hotelnictví a gastronomii • 66 %
UCP:SZ005 Předstátnicový seminář • 52 %
UCP:MG022 Moderní personalistika • 16 %
UCP:EK003 Podniková ekonomika • 13 %
UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 13 %
UCP:HO203 Ubytovací úsek • 13 %
UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 13 %
UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 11 %
UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 11 %
6. semestr
UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb • 32 %
UCP:EK016 Banky a finanční operace • 31 %
UCP:MA018 Mezinárodní obchod • 31 %
UCP:MA047 Zpracování a vyhodnocení dat • 31 %
UCP:MG029 Psychologie • 31 %
UCP:HO204 Podnikání v hotelnictví a gastronomii • 29 %
UCP:SZ005 Předstátnicový seminář • 26 %
Údaje byly předpočítány: 26. 10. 2024 13:58