Hotelnictví (bakalářský prezenční se specializací)

1. ročník
1. semestr
UCP:JA010 Anglický jazyk I. • 88 %
UCP:MA032 Informační a komunikační technologie • 86 %
UCP:MG001 Management • 86 %
UCP:CR026 Základy cestovního ruchu • 85 %
UCP:HO041 Gastronomie – servis • 79 %
UCP:EK014 Mikroekonomie • 77 %
UCP:HO057 Gastronomie a výživa - kulinářství • 75 %
UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 41 %
UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie • 40 %
UCP:MT005 Statistika • 36 %
UCP:EK013 Makroekonomie • 31 %
UCP:JC010 Český jazyk I. • 31 %
UCP:JN010 Německý jazyk I. • 28 %
UCP:JS010 Španělský jazyk I. • 28 %
UCP:JS020 Španělský jazyk II. • 14 %
UCP:JN020 Německý jazyk II. • 12 %
UCP:JC020 Český jazyk II. • 11 %
2. semestr
UCP:EK013 Makroekonomie • 42 %
UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie • 42 %
UCP:HO038 Praxe I. • 42 %
UCP:MT005 Statistika • 42 %
UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 41 %
UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 36 %
UCP:PR010 Právo • 36 %
UCP:MA001 Marketing • 31 %
UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 29 %
UCP:EK011 Účetnictví • 28 %
UCP:B1 Blok volitelných předmětů - 1 • 16 %
UCP:HO064 Pivovarnictví a pivní sommelierství • 14 %
UCP:JC020 Český jazyk II. • 14 %
UCP:JS020 Španělský jazyk II. • 14 %
UCP:JN020 Německý jazyk II. • 13 %
UCP:B2 Blok volitelných předmětů - 2 • 12 %
UCP:JC030 Český jazyk III. • 12 %
UCP:JN030 Německý jazyk III. • 12 %
UCP:HO062 Speciální gastronomie – výroba • 11 %
UCP:HO063 Speciální gastronomie – služby • 11 %
UCP:HO072 Catering • 11 %
2. ročník
3. semestr
UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 37 %
UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 35 %
UCP:HO066 Wine-Sommelier • 35 %
UCP:MA038 Podniková informatika • 35 %
UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 31 %
UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 31 %
UCP:PR010 Právo • 31 %
UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 25 %
UCP:HO069 Technologie výroby míšených nápojů • 25 %
UCP:MA001 Marketing • 23 %
UCP:HO079 Správná výživa a zdravotní styl • 21 %
UCP:EK011 Účetnictví • 20 %
UCP:B1 Blok volitelných předmětů - 1 • 14 %
UCP:HO064 Pivovarnictví a pivní sommelierství • 14 %
UCP:JC042 Český jazyk IV. • 11 %
UCP:JN042 Německý jazyk IV. • 11 %
UCP:JS030 Španělský jazyk III. • 11 %
4. semestr
UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 50 %
UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 48 %
UCP:MG022 Moderní personalistika • 48 %
UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 45 %
UCP:HO203 Ubytovací úsek • 44 %
UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 42 %
UCP:EK003 Podniková ekonomika • 41 %
UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 39 %
UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 39 %
UCP:HO039 Praxe II. • 39 %
UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 39 %
UCP:MA038 Podniková informatika • 39 %
UCP:HO077 Dietní stravování • 15 %
UCP:HO079 Správná výživa a zdravotní styl • 15 %
UCP:JS042 Španělský jazyk IV. • 13 %
UCP:JC042 Český jazyk IV. • 12 %
UCP:JN042 Německý jazyk IV. • 11 %
3. ročník
5. semestr
UCP:MA047 Zpracování a vyhodnocení dat • 74 %
UCP:EK016 Banky a finanční operace • 72 %
UCP:MG029 Psychologie • 72 %
UCP:MA018 Mezinárodní obchod • 71 %
UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb • 71 %
UCP:HO204 Podnikání v hotelnictví a gastronomii • 64 %
UCP:SZ005 Předstátnicový seminář • 50 %
UCP:MG022 Moderní personalistika • 16 %
UCP:EK003 Podniková ekonomika • 12 %
UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 12 %
UCP:HO203 Ubytovací úsek • 12 %
UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 12 %
6. semestr
UCP:EK016 Banky a finanční operace • 34 %
UCP:HO204 Podnikání v hotelnictví a gastronomii • 34 %
UCP:MA018 Mezinárodní obchod • 34 %
UCP:MA047 Zpracování a vyhodnocení dat • 34 %
UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb • 34 %
UCP:MG029 Psychologie • 34 %
UCP:SZ005 Předstátnicový seminář • 34 %

Údaje byly předpočítány: 27. 4. 2024 14:05

Všechny obory fakulty