Hotelnictví (bakalářský prezenční se specializací)
1. ročník
1. semestr
UCP:MG001 Management • 69 %
UCP:JA010 Anglický jazyk I. • 68 %
UCP:CR026 Základy cestovního ruchu • 67 %
UCP:MA032 Informační a komunikační technologie • 67 %
UCP:EK014 Mikroekonomie • 63 %
UCP:HO057 Gastronomie a výživa - kulinářství • 53 %
UCP:HO041 Gastronomie – servis • 30 %
UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 28 %
UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie • 27 %
UCP:MT005 Statistika • 24 %
UCP:JN010 Německý jazyk I. • 23 %
UCP:JS010 Španělský jazyk I. • 23 %
UCP:EK013 Makroekonomie • 21 %
UCP:JC010 Český jazyk I. • 13 %
2. semestr
UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie • 53 %
UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 52 %
UCP:MT005 Statistika • 49 %
UCP:EK013 Makroekonomie • 48 %
UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 23 %
UCP:PR010 Právo • 21 %
UCP:MA001 Marketing • 19 %
UCP:EK011 Účetnictví • 18 %
UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 18 %
UCP:JC020 Český jazyk II. • 18 %
UCP:JN020 Německý jazyk II. • 17 %
UCP:JS020 Španělský jazyk II. • 17 %
UCP:HO038 Praxe I. • 14 %
2. ročník
3. semestr
UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 63 %
UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 60 %
UCP:MA001 Marketing • 58 %
UCP:EK011 Účetnictví • 57 %
UCP:HO079 Správná výživa a zdravotní styl • 26 %
UCP:B1 Blok volitelných předmětů - 1 • 23 %
UCP:JC030 Český jazyk III. • 21 %
UCP:HO066 Wine-Sommelier • 20 %
UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 20 %
UCP:JN030 Německý jazyk III. • 20 %
UCP:MA038 Podniková informatika • 20 %
UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 19 %
UCP:JS030 Španělský jazyk III. • 19 %
UCP:B2 Blok volitelných předmětů - 2 • 18 %
UCP:HO062 Speciální gastronomie – výroba • 18 %
UCP:HO063 Speciální gastronomie – služby • 18 %
UCP:HO072 Catering • 18 %
UCP:PR010 Právo • 18 %
UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 16 %
UCP:B6 Blok volitelných předmětů - 6 • 15 %
UCP:CR070 Management lázeňských a wellnessových služeb • 15 %
UCP:EK066 Malé a střední podniky • 15 %
UCP:HO069 Technologie výroby míšených nápojů • 15 %
UCP:HO077 Dietní stravování • 15 %
4. semestr
UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 59 %
UCP:MA038 Podniková informatika • 58 %
UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 53 %
UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 52 %
UCP:HO077 Dietní stravování • 26 %
UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 24 %
UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 24 %
UCP:MG022 Moderní personalistika • 24 %
UCP:HO079 Správná výživa a zdravotní styl • 23 %
UCP:HO203 Ubytovací úsek • 23 %
UCP:EK003 Podniková ekonomika • 21 %
UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 21 %
UCP:JC042 Český jazyk IV. • 21 %
UCP:JS042 Španělský jazyk IV. • 20 %
UCP:JN042 Německý jazyk IV. • 18 %
UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 14 %
UCP:CR070 Management lázeňských a wellnessových služeb • 12 %
UCP:EK066 Malé a střední podniky • 12 %
UCP:CR072 Případová studie v cestovním ruchu • 11 %
UCP:HO072 Catering • 11 %
3. ročník
5. semestr
UCP:MG022 Moderní personalistika • 48 %
UCP:MA047 Zpracování a vyhodnocení dat • 47 %
UCP:EK003 Podniková ekonomika • 46 %
UCP:EK016 Banky a finanční operace • 46 %
UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 46 %
UCP:HO203 Ubytovací úsek • 46 %
UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 46 %
UCP:MG029 Psychologie • 46 %
UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 45 %
UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 45 %
UCP:MA018 Mezinárodní obchod • 45 %
UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb • 45 %
UCP:SZ004 Seminář k BP • 42 %
UCP:HO204 Podnikání v hotelnictví a gastronomii • 41 %
UCP:SZ005 Předstátnicový seminář • 32 %
6. semestr
UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb • 33 %
UCP:EK016 Banky a finanční operace • 31 %
UCP:MA018 Mezinárodní obchod • 31 %
UCP:MA047 Zpracování a vyhodnocení dat • 31 %
UCP:MG029 Psychologie • 31 %
UCP:HO204 Podnikání v hotelnictví a gastronomii • 30 %
UCP:SZ005 Předstátnicový seminář • 27 %
Údaje byly předpočítány: 9. 11. 2024 13:55