Hotelnictví (bakalářský prezenční se specializací)
1. ročník
1. semestr
						UCP:CR026 Základy cestovního ruchu • 86 %
					
				
						UCP:JA010 Anglický jazyk I. • 86 %
					
				
						UCP:EK014 Mikroekonomie • 85 %
					
				
						UCP:MA032 Informační a komunikační technologie • 83 %
					
				
						UCP:MG001 Management • 83 %
					
				
						UCP:JS010 Španělský jazyk I. • 38 %
					
				
						UCP:JN010 Německý jazyk I. • 30 %
					
				2. semestr
						UCP:HO026 Základy hotelnictví a gastronomie • 99 %
					
				
						UCP:JA020 Anglický jazyk II. • 98 %
					
				
						UCP:MT005 Statistika • 95 %
					
				
						UCP:EK013 Makroekonomie • 93 %
					
				
						UCP:HO038 Praxe I. • 61 %
					
				
						UCP:HO041 Gastronomie – servis • 48 %
					
				
						UCP:HO057 Gastronomie a výživa - kulinářství • 48 %
					
				
						UCP:JS020 Španělský jazyk II. • 34 %
					
				
						UCP:JN020 Německý jazyk II. • 33 %
					
				
						UCP:JC020 Český jazyk II. • 18 %
					
				2. ročník
3. semestr
						UCP:JA030 Anglický jazyk III. • 91 %
					
				
						UCP:HO058 Řízení gastronomického provozu • 88 %
					
				
						UCP:MA001 Marketing • 86 %
					
				
						UCP:EK011 Účetnictví • 73 %
					
				
						UCP:B1 Blok volitelných předmětů - 1 • 34 %
					
				
						UCP:HO077 Dietní stravování • 34 %
					
				
						UCP:HO079 Správná výživa a zdravotní styl • 34 %
					
				
						UCP:B6 Blok volitelných předmětů - 6 • 32 %
					
				
						UCP:JN030 Německý jazyk III. • 30 %
					
				
						UCP:JC030 Český jazyk III. • 29 %
					
				
						UCP:CR070 Management lázeňských a wellnessových služeb • 27 %
					
				
						UCP:JS030 Španělský jazyk III. • 27 %
					
				
						UCP:B2 Blok volitelných předmětů - 2 • 25 %
					
				
						UCP:EK066 Malé a střední podniky • 25 %
					
				
						UCP:HO062 Speciální gastronomie – výroba • 23 %
					
				
						UCP:HO063 Speciální gastronomie – služby • 23 %
					
				
						UCP:HO072 Catering • 23 %
					
				4. semestr
						UCP:JA040 Anglický jazyk IV. • 97 %
					
				
						UCP:MA038 Podniková informatika • 96 %
					
				
						UCP:EK015 Daně a účetní výkaznictví • 92 %
					
				
						UCP:CR058 Regionální ekonomika a hotelnictví • 91 %
					
				
						UCP:HO039 Praxe II. • 62 %
					
				
						UCP:PR010 Právo • 56 %
					
				
						UCP:JC042 Český jazyk IV. • 33 %
					
				
						UCP:JS042 Španělský jazyk IV. • 32 %
					
				
						UCP:JN042 Německý jazyk IV. • 30 %
					
				
						UCP:CR072 Případová studie v cestovním ruchu • 23 %
					
				
						UCP:HO072 Catering • 23 %
					
				
						UCP:HO064 Pivovarnictví a pivní sommelierství • 20 %
					
				
						UCP:HO066 Wine-Sommelier • 20 %
					
				
						UCP:HO077 Dietní stravování • 18 %
					
				
						UCP:HO069 Technologie výroby míšených nápojů • 16 %
					
				
						UCP:HO079 Správná výživa a zdravotní styl • 16 %
					
				3. ročník
5. semestr
						UCP:HO048 Nápojová gastronomie • 100 %
					
				
						UCP:HO202 Hotelové rezervační a restaurační systémy • 97 %
					
				
						UCP:HO203 Ubytovací úsek • 97 %
					
				
						UCP:JA052 Anglický jazyk V. • 97 %
					
				
						UCP:MG022 Moderní personalistika • 92 %
					
				
						UCP:EK003 Podniková ekonomika • 89 %
					
				
						UCP:HO201 Hotelový marketing a event management • 86 %
					
				
						UCP:SZ004 Seminář k BP • 36 %
					
				6. semestr
						UCP:MG028 Komunikace v managementu služeb • 100 %
					
				
						UCP:EK016 Banky a finanční operace • 98 %
					
				
						UCP:MA018 Mezinárodní obchod • 98 %
					
				
						UCP:MA047 Zpracování a vyhodnocení dat • 98 %
					
				
						UCP:MG029 Psychologie • 98 %
					
				
						UCP:HO204 Podnikání v hotelnictví a gastronomii • 96 %
					
				
						UCP:SZ005 Předstátnicový seminář • 93 %
					
				Údaje byly předpočítány: 1. 11. 2025 14:01