-
STUDNIČKA, Petr, Martin KOCOUREK, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Darina SVOBODOVÁ. Expertní stanovisko - Zavedení povinného uvedení informace o množství pokrmu v jídelních lístcích. 1. vyd. Praha: University College Prague, 2025, 2 s.
Název česky: Expert Opinion - Introduction of Mandatory Information on the Amount of Food/Beverage in Menus
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: gastronomy, information, menu, amount, dish
Změnil: Ing. Petr Studnička, PhD., učo 10778. Změněno: 4. 2. 2025 21:56.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37205/cs -
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Zbyněk VINŠ a Věra LEVIČKOVÁ. GENDER STILL DOES MATTER IN THE HOTEL INDUSTRY. TEM JOURNAL. Serbia: UIKTEN - Association for Information Communication Technology Education and Science,Serbia, 2024. ISSN 2217-8309.URL
Název anglicky: GENDER STILL DOES MATTER IN THE HOTEL INDUSTRY.
angličtina.
Klíčová slova anglicky: gender equality index, gender pay gap, precarization of work, remuneration inequalities, SIGI, Strategy 2021+
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 13. 1. 2024 20:46.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34065/cs -
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Párování vánočních nápojů a tradičních regionálních moučníků. 2024.
Název česky: Párování vánočních nápojů a tradičních regionálních moučníků
Název anglicky: Pairing Christmas Beverages with Traditional Regional Desserts
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Holiday Treats, Irish Coffee, Mulled Wine, Regional Pastries, Traditional Desserts
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 15. 12. 2024 00:58.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36925/cs -
ZELENÝ, Jiří, Nicol ŠTURCOVÁ, Jana KALABISOVÁ a Zbyněk VINŠ. Preliminary Analysis of Attitudes Toward Coffee Certifications Among Consumers in the Czech Republic and Slovakia. Prague: Vysoká škola kreativní komunikace, 2024, s. 71-86. ISBN 978-80-88431-29-9.
Název anglicky: Preliminary Analysis of Attitudes Toward Coffee Certifications Among Consumers in the Czech Republic and Slovakia
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Certification awareness, Consumer behavior, Coffee preferences, Ethical consumption, Information availability, Purchase decision, Sustainability
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 2. 2025 16:12.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/37165/cs -
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Svatomartinská vína & Husa. 2024.
Název česky: Svatomartinská vína & Husa
Název anglicky: St. Martin's Wines & Goose
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Celebration, Feast, Gastronomy, Tradition, Wine
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 15. 12. 2024 00:58.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/36785/cs -
ZELENÝ, Jiří, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ, Michal LOŠŤÁK a Anna ULRICHOVÁ. The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence. Online. In Reis, J.L., Zelený, J., Gavurová, B., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink, 2024, s. 39–55. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 386. ISBN 978-981-97-1551-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-97-1552-7_4.URL
Název anglicky: The Authenticity of ChatGPT’s Responses in the Tourism and Hospitality Sector: An Explorative Study on Human Perception of Artificial Intelligence
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: AI-generated content; Gastronomy; Hotels; Text elicitation; Tourist information center; Wine-food pairing, Qualitative methodology
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 14. 11. 2024 23:58.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/35025/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michal MAREŠOVSKÝ. Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský. 2023.
Název anglicky: Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Auchentoshan, Johnnie Walker, Laphroaig, Oban, Talisker
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:01.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31825/cs -
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23. 2023.URL
Název anglicky: Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:02.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34165/cs -
SVOBODOVÁ, Darina, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Zbyněk VINŠ, Anna ULRICHOVÁ a Ege ILGÜZ. Decorating and serving tartlets. 2023.
Název česky: Zdobení a servis tartaletek
Název anglicky: Decorating and serving tartlets
RIV: Uspořádání workshopu. angličtina. Česká republika.
Svobodová, Darina (203 Česká republika, garant, domácí) -- Popl Petránková, Lada (203 Česká republika, domácí) -- Vinš, Zbyněk (203 Česká republika, domácí) -- Ulrichová, Anna (203 Česká republika, domácí) -- Ilgüz, Ege (792 Turecko)
Klíčová slova anglicky: Professional workshop; baking; decorating; serving; tartlets
Změnila: Ing. Darina Svobodová, učo 6138. Změněno: 4. 4. 2023 09:21.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31725/cs -
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Věra LEVIČKOVÁ. Grender Still does Matler inf the Hotel Industry. TEM JOURNAL. 2023. ISSN 2217-8333.
Změnila: Ing. Věra Levičková, Ph.D., učo 4137. Změněno: 27. 12. 2023 22:57.
Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33885/cs -
SVOBODOVÁ, Darina, Ege ILGÜZ, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. Non-alcoholic cocktails mixing and serving. 2023.
Název česky: Míchání a servis nealkoholických nápojů
Název anglicky: Non-alcoholic cocktails mixing and serving
RIV: Uspořádání workshopu. angličtina. Česká republika.
Svobodová, Darina (203 Česká republika, garant, domácí) -- Ilgüz, Ege (792 Turecko) -- Popl Petránková, Lada (203 Česká republika, domácí) -- Vinš, Zbyněk (203 Česká republika, domácí) -- Ulrichová, Anna (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: Professional workshop; non alcoholic; cocktails; mixing; serving
Změnila: Ing. Darina Svobodová, učo 6138. Změněno: 4. 4. 2023 09:30.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31745/cs -
VINŠ, Zbyněk. Organizer of Gastronomic Workshop at ICMarkTech´23 Conference. 2023.URL
Název anglicky: Organizer of Gastronomic Workshop at ICMarkTech´23 Conference
angličtina.
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 5. 2. 2024 12:38.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/34305/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Veselý MICHAL. Párování Rémy Martin Cognac s finger food. 2023.
Název anglicky: Pairing Rémy Martin Cognac with Finger Food
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: cranberries, lingonberries, muffin, shrimp, venison
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:02.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31425/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michaela KAPIČKOVÁ. Rosé Wines Master Class. 2023.
Název anglicky: Rosé Wines Master Class
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: French market, grape harvest, mechanization, Provence, wine production
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/33485/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Zázvorková MARKÉTA. Ruinart Champagne: historie a současnost. 2023.
Název anglicky: Ruinart Champagne: History and Present
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Blanc de Blancs, Magnum, Rosé, Ruinart de Ruinart
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31605/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Martiník JAN. Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník. 2023.
Název anglicky: Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Cuba, Eminente, Mexico, Molasses, Volcan
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/31905/cs -
ZELENÝ, Jiří, Marešovský MICHAL, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Zuzana NEŠETŘILOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ a Veronika FRAŇKOVÁ. Cesta Skotskem: Whisky Workshop by Michal Marešovský. 2022.
Název anglicky: Journey through Scotland: Whiskey Workshop by Michal Marešovský
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Campbeltown, Highland, Islay, Lowland, Speyside
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28425/cs -
ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ a Zuzana NEŠETŘILOVÁ. Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop. 2022.
Název anglicky: Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: gin, rye whisky, single grain, sushi
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28405/cs -
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA. Kulinární dědictví v praxi. 2022.URL
Název anglicky: Culinary heritage in the practice
RIV: Uspořádání konference. čeština. Česká republika.
Hán, Jan (203 Česká republika, garant, domácí) -- Vinš, Zbyněk (203 Česká republika, domácí) -- Korbelářová, Irena (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: gastronomy; culinary heritage; tourism
Mezinárodní význam: ano
Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 7. 11. 2022 12:07.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29126/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zázvorsková MARKÉTA, Zbyněk VINŠ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ, Jakub SLÁNSKÝ a Veronika FRAŇKOVÁ. Moët & Chandon Tasting Workshop. 2022.
Název anglicky: Moët & Chandon Tasting Workshop
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Chardonnay, Champagne, Pinot Meunier, Pinot Noir, Vintage
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 8. 6. 2022 17:36.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28485/cs -
ZELENÝ, Jiří, Vladimír VIETORIS, Anna KUBÁTOVÁ a Zbyněk VINŠ. Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism. Online. In Carvalho, J.V.d., Liberato, P., Peña, A. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2022, s. 127-137. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 284. ISBN 978-981-16-9700-5. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-16-9701-2_11.URL
Název anglicky: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: cultural capital, cyprinus carpio, photo-elicitation, social fields, South Bohemia, traditional gastronomy
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 29. 4. 2023 23:21.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28565/cs -
SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop. 2022.URL
Název anglicky: Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: halibut, praline, wild boar, zucchini
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 4. 2022 20:04.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/28305/cs -
STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Ukrajinská kuchyně. 2022.URL
Název anglicky: Ukrainian Cuisine
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: gastronomy, cuisine, tradition, Ukraine
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:04.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/29365/cs -
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Jonathan OSUOHA, Jan HÁN, Irena KORBELÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study. Czech Hospitality and Tourism Paper (CHTP). Prague: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2021, roč. 17, 34/2021, s. 4-16. ISSN 1801-1535.URL
Název česky: Komparace výskytu pouťových a tradičních regionálních pokrmů na českých kulinárních festivalech: terénní studie
Název anglicky: Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Central European cuisine, culinary culture, festival stands, sensory preferences, tastes of dishes
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 25. 2. 2022 11:24.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26565/cs -
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Roman DUDÍK, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ, Zbyněk VINŠ a Marcel RIEDL. Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach. International Journal of Environmental Research and Public Health. Basel, Švýcarsko: MDPI, 2021, roč. 18, č. 11, 20 s. ISSN 1660-4601. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/ijerph18115725.URL
Název anglicky: Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: forest fauna community; communication; social behaviour; aggression; projective tests; Shinrin-yoku; forest pedagogy
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 4. 2023 00:41.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26885/cs -
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ, Marta KONDROVÁ, Jaromír FIALA a Josef NEJDL. Gastronomické poklady českých zemí. první. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2021.URL
Název anglicky: Gastronomical treasures of the Czech regions
Klíčová slova anglicky: traditional food, culinary heritage
Recenzováno: ano
Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 21. 3. 2022 11:20.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27745/cs -
HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Mapa kulinární kultury českých zemí. 2021.Mapa kulinární kultury českých zemí
Název anglicky: Map of Culinary Culture of the Czech Lands
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 12. 7. 2024 00:29.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27505/cs -
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem. Sustainability. Basel, Switzerland: MDPI, 2021, roč. 13, č. 9, s. 1-18. ISSN 2071-1050. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/su13095306.URL
Název anglicky: Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem
angličtina. Švýcarsko.
Klíčová slova anglicky: deep ecology; Arne Næss; value objectivism; forest educator; forest fauna and flora; cooperative models; forest pedagogy; business principles
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26845/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly. 2021.
Název anglicky: The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 11. 2021 23:57.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27585/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně. 2021.
Název anglicky: The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Olomouc Cheese, Czech pancakes, IPA, kriek, lager, pork chops
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 22:01.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27525/cs -
ZELENÝ, Jiří, Petr STUDNIČKA a Zbyněk VINŠ. Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. Online. In Abreu A., Liberato D., González E.A., Garcia Ojeda J.C. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink, 2021, s. 421-433. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 209. ISBN 978-981-334-259-0. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1007/978-981-33-4260-6_36.URL
Název anglicky: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
angličtina. Singapur.
Klíčová slova anglicky: Authentic food, Cultural tourism, Gastronomy festivals, Photo-elicitation
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 31. 3. 2022 23:29.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26005/cs -
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POP. Sladkovodní ryba v české gastronomii. 2021.Zpráva z realizace odborného workshopu Sladkovodní ryba v české gastronomii
Název anglicky: The freshwater fish in the Czech gastronomy
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Fish, Gastronomy
Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 23. 3. 2022 18:55.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27026/cs -
HÁN, Jan a Zbyněk VINŠ. Tradiční pokrmy v české gastronomii. 2021.Zpráva z odborného workshopu
Název anglicky: Traditional food in the Czech gastronomy
Klíčová slova anglicky: culinary heritage, traditional food, gastronomy
Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 23. 3. 2022 18:53.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/27727/cs -
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ. Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach. Sustainability (WoS). Basel, Switzerland: MDPI, 2021, roč. 13, č. 5, s. 1-20, 21 s. ISSN 2071-1050. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3390/su13052490.URL
Název anglicky: Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach
angličtina. Švýcarsko.
Klíčová slova anglicky: consumer panel; focus groups; forest pedagogy; sensory evaluation; nutritional properties; willingness to pay
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:35.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26665/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Preference konzumentů vína: focus group generace Y. 2020.
Název anglicky: Wine Consumers' Preferences: Focus Group for Generation Y
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: habitus, mikulovsko, quality, VOC, znojemsko
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/25245/cs -
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP a Jiří ZELENÝ. Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska. 2020.URL
Název anglicky: Workshop: Traditional cuisine of Chodsko and Plzeňsko
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: potatoes, gastro events, dumplings, legumes, Šumava
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/26145/cs -
ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠ. Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines. 2019.
angličtina. Belgie.
Klíčová slova anglicky: potato pockets, plum jam, rosehip sauce, venison pâté, wild boar
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23365/cs -
VINŠ, Zbyněk, Zuzana NEŠETŘILOVÁ a Jiří ZELENÝ. Degustace italských pokrmů a českých vín ve stylu filmu "Jíst, meditovat, milovat". 2019.
Název anglicky: Tasting of Italian Dishes and Czech Wines in the Style of "Eat, Pray, Love" Film
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: eggplant, mascarpone, parmesan, pasta, pesto
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23265/cs -
HLAVÁČ, Václav, Jakub ABRAHAM, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy. 2019.
Název anglicky: Herencia de Plata Tasting Workshop: Pairing with Mexican Dishes
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24745/cs -
MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Strejček DAVID. Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy. 2019.
Název anglicky: Rémy Martin Cognac Fine Champagne Sensory Workshop: Pairing with Autumn Dishes
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Accord Royal, sawdust smoking, terroir, VSOP, XO
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24605/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ, Petr STUDNIČKA a Irena KORBELÁŘOVÁ. Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods. Online. In Mark Lang. International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Queensland, Australia. 1st. Sippy Downs: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research, 2019, s. 133-137.IFPM Proceedings
angličtina. Austrálie.
Klíčová slova anglicky: Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24206/cs -
ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study. 1. vyd. Praha: The Institute of Hospitality Management In Prague, 2019, s. 127-139, 141 s. ISBN 978-80-87411-87-2.URL
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Czech Republic, Fish Restaurants, Gastronomical Concepts, Just-about-right, Questionnaire, Seafood, Sensory Evaluation
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24327/cs -
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Tradiční česká kuchyně: HTV workshop. 2019.URL
Název česky: Traditional Czech cuisine: HTV Workshop
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/24326/cs -
VINŠ, Zbyněk, Karolina MACHÁČKOVÁ a Jiří ZELENÝ. Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity. 2019.
angličtina. Belgie.
Klíčová slova anglicky: Christmas dishes, Czech beer, Czech cuisine, Easter dishes, Moravian cuisine
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/23385/cs -
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme. 2018.
Název česky: Workshop zaměřený na párování nápojů a pokrmů pro studenty programu Erasmus
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: brownies, poultry pâté, poultry soup, Sichuan chicken, sequential method
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/22085/cs -
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? 2018.URL
Název anglicky: Czechs and Moravians: Are We Culinary Regional Patriots?
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21645/cs -
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Jan HÁN. Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH. 2018.
Název anglicky: Documentation of Culinary Culture and Building a Culinary Corpus at VŠH
čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21525/cs -
ZELENÝ, Jiří, Dana KOLÁŘOVÁ a Zbyněk VINŠ. Influence of Paradigm Shifts in Agriculture on Wine Production and Development of Wine Regions: Review Study. Online. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze, 2018, s. 187-197. ISBN 978-80-87411-93-3.
Název česky: Vliv paradigmatických posunů v zemědělství na vinnou produkci a rozvoj vinařských regionů: přehledová studie
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: consumer, European wine, globalization, protected designation of origin, regional development, terroir, tourism, wine market organization, wine regions
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/21605/cs -
GORETI, Botelho, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine. 2018.
angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: filled turkey, Jeropiga, mince pie, Ruby port, Tawny port, vegetable consommé
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20865/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2017.
Název anglicky: Easter Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Lamb meat, nettle soup, stuffing, sweat bread, wine food pairing, yeanling meat
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18845/cs -
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2017, s. 204-213, 9 s. ISBN 978-80-87411-99-5.
Název anglicky: Fish, Culture and Culinary Art – Relation to Local Communities and Potential for Regional Development: Review Study
Sociologie, demografie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: culinary identity, environment, gastronomy, national projects, social institutions, sustainable rural development, wine
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:28.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19865/cs -
ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match. 2017.
Název česky: Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18465/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Dominika KEČKEŠOVÁ. Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí. 2017.URL
Název anglicky: Pairing of Fish Dishes with Wines from Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Grüner Veltliner, Halászlé soup, marinated salmon, Merlot, Pinot Blanc, smoked trout, tartar
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19905/cs -
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Snoubení zahraničních vánočních pokrmů s českými víny. 2017.
Název anglicky: Pairing of Foreign Christmas Dishes with Czech Wines
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Baked Potatoes, Cabernet Sauvignon, Christmas Ham, Gewurztraminer, Meatballs, Sekt, Swedish Gingerbread
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/20265/cs -
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Dana KOLÁŘOVÁ. The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2017, roč. 13, č. 28, s. 28-45. ISSN 1801-1535.URL
Název česky: Preference odborných pracovníků v gastronomii s ohledem na vliv biosociálních faktorů: senzorické hodnocení tradičních českých utopenců
Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: biosocial factors, Czech pickled sausage, hedonic evaluation, traditional speciality guaranteed
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/19445/cs -
VINŠ, Zbyněk. Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce. Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce, 2016.
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 26. 9. 2016 12:04.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17227/cs -
VINŠ, Zbyněk a odborné knihy EDITORSTVÍ. Editorství odborné knihy. Praha: Profi Press s.r.o., 2016, 284 s. ISBN 978-80-86726-73-1.
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: kuchařské recepty, gastronomie, zbožíznalství
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 26. 9. 2016 11:34.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17226/cs -
VINŠ, Zbyněk. Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“. In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu. 2016.
Název anglicky: Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Ekonomie. čeština. Česká republika.
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 3. 10. 2016 12:27.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17285/cs -
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Hodnocení uzenářských výrobků. 2016.
Název anglicky: Evaluation of Sausages
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: food acceptability, food quality, pickled foods, sensory evaluation
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17586/cs -
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Jan HÁN. Párování podzimních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2016.
Název anglicky: Autumn Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Jam pirog, leek cream, venison, wine food pairing
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17865/cs -
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Párování vánočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. 2016.
Název anglicky: Christmas Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Carp and salad, fish soup, sweet bread, wine food pairing
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/18085/cs -
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Přednáška na téma Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů. In Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy. 2016.
Název anglicky: Lecture on the topic Effect of Kitchen Technology on Sensory Charasterictics of Gratinated Pasta Dishes
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:30.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17488/cs -
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů. In Bohuslava Tremlová. Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny. první. Brno: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2016, s. 56-63. ISBN 978-80-7305-782-4.
Název anglicky: Effect of Kitchen Technology on Sensory Charasterictics of Gratinated Pasta Dishes
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:28.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/17487/cs -
VINŠ, Zbyněk. expert. Konkurzní komise pro výběr vedoucího stravovacího zařízení - Ministerstva zemědělství, 2015.
Název česky: expert
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 7. 9. 2015 23:15.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/14428/cs -
VINŠ, Zbyněk. Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015. 2015.
Název česky: Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 7. 9. 2015 22:53.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/14427/cs -
VINŠ, Zbyněk. Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii. Svazek 1. Brno: 978-80-7305-765-7, 2015, 107 s.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Hygiena a technologie v gastronomii.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 16. 12. 2015 14:03.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/15485/cs -
BUREŠOVÁ, Pavla, Zbyněk VINŠ a Martin HEŘMÁNEK. VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA. In Ing. Radka Šperková, Ph.D. Mgr. Petra Kůdelová. Cestovní ruch, hotelnictví a gastronomie jako fenomén 21. století. Sborník příspěvků z osmé mezinárodní vědecké konference 9. 4. 2015. Vysoká škola obchodní a hotelová. Brno: Vysokáškola obchodní a hotelová, 2015, s. 9-16, 241 s. ISBN 978-80-87300-61-9.Příspěvek představuje výsledky šetření s cílem verifikovat výzkumnou otázku, zda mohou nádoby určené ke konzumaci vína ovlivnit senzorické vlastnosti vína – vzhled, aroma a chuť, které jsou považovány za atributy určující kvalitu vína. Metodou senzorické
Název česky: VLIV DESIGNU SKLENICE NA VNÍMÁNÍ KVALITY VÍNA
Název anglicky: IMPACT OF WINE GLASS DESIGN ON THE PERCEPTION OF THE QUALITY OF WINE
Pedagogika a školství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Appearance, aroma, design, taste, wine.
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 12. 4. 2015 09:21.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/13465/cs -
VINŠ, Zbyněk. Gastronomická sekce při konferenci VŠH. 2014.
Název česky: Gastronomická sekce při konferenci VŠH
Klíčová slova anglicky: Hygiene, Trends, Gastronomy, Wine, Tee
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 18. 11. 2014 12:43.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12545/cs -
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Brain Food v enogastronomii. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 3/2013, č. 3, s. 164-165. ISSN 1212-7884.Brain Food – strava podporující činnost mozku (soustředěnost, koncentraci, paměť, pozitivní energii a dobrou náladu). Chceme li mít dostatek energie a cítit se v pohodě tak, abychom netrpěli pocitem únavy, vyčerpání a nedostatkem soustředěnosti, pak se
Název česky: Brain Food v enogastronomii
Název anglicky: Brain Food and enogastronomy
Pedagogika a školství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Brain Food, avocado, broccoli, blueberries, garlic, red river, chocolate, coffee
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 1. 9. 2013 09:27.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/8685/cs -
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Brambory v enogastronomii. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 4/2013, č. 4, s. 225-225. ISSN 1212-7884. Dostupné z: https://dx.doi.org/.URL
Název česky: Brambory v enogastronomii
Název anglicky: Potatoes - pairing with wine
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 23. 5. 2013 09:14.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9125/cs -
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Jarní enogastronomické menu pro slavnostní a sváteční chvíle. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 106/5/13, č. 106, s. 278-279. ISSN 1212-7884.
Název česky: Jarní enogastronomické menu pro slavnostní a sváteční chvíle
čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 5. 6. 2013 13:17.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9225/cs -
VINŠ, Zbyněk. Street Food. 2013.
Název česky: Street Food
Název anglicky: Street Food
Hygiena. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Hygiene, Street Food, Trends, gastronomy
Druh účasti: aktivní účast
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 18. 9. 2014 11:20.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/12105/cs -
VINŠ, Zbyněk. Studijní opora HO 042. 2013.
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 12. 9. 2013 12:54.
Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9666/cs -
VINŠ, Zbyněk. Studijní opora HO 062. 2013.
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 9. 9. 2013 14:27.
Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/9609/cs -
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Vánoční a sváteční enogastronomie. Vinařský obzor. V. Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013. ISSN 1212-7884.
Pedagogika a školství. čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 3. 1. 2014 13:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10428/cs -
VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ. Vdolkobraní. Vinařský obzor. Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2013, roč. 11/2013, č. 11, s. 531. ISSN 1212-7884.
Pedagogika a školství. čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 3. 1. 2014 13:13.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/10426/cs -
VINŠ, Zbyněk a Pavla BUREŠOVÁ. Hovězí maso v gastronomii. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2012, 9/12, s. 470-471. ISSN 1212-7884.
Název česky: Hovězí maso v gastronomii
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 10. 9. 2013 12:38.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/7489/cs -
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Poznejme vybrané gastronomické trendy. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2012, roč. 102/2012, č. 4, s. 228-229. ISSN 1212-7884.
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 9. 5. 2012 12:32.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6410/cs -
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Červnová harmonie vín a pokrmů. Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2011, roč. 2011, 104/2011, s. 332-334. ISSN 1212-7884.
Název česky: Červnová harmonie vín a pokrmů
Název anglicky: The harmony of wine and food (June)
Šlechtění rostlin. čeština. Česká republika.
Recenzováno: ano
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 7. 2. 2012 13:59.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/5741/cs -
VINŠ, Zbyněk. Gastronomické služby - kulinářství. Praha: VŠH, 2011, 20 s.URL
Název česky: Gastronomické služby - kulinářství
Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 7. 2. 2012 13:33.Podrobněji: https://is.ucp.cz/publication/6445/cs
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Zobrazeno: 10. 4. 2025 06:22