Format for Printing from Your Browser, MS-Word, LaTeX, rich LaTeX

Životopis

Identifikace osoby
Funkce na pracovišti
  • • tajemník pro anglický studijní program (UCP)
  • • tajemník katedry hotelnictví a cestovního ruchu (UCP)
  • • odborný asistent a výzkumný pracovník na katedře hotelnictví (UCP)
Vzdělání a akademická kvalifikace
  • • 2021 • Ph.D. v regionálním a sociálním rozvoji, Katedra humanitních věd ČZU v Praze (cena ministra zemědělství za vynikající disertační práci, cena děkana za nejlepší publikační činnost)
  • • 2015 • Ing. v gastronomii, hotelnictví a turismu, VŠH v Praze (absolvováno s vyznamenáním)
  • • 2013 • The Advance Course - Wines and Spirits International na Weinakademie Österreich Rust v Rakousku (absolvováno se zásluhami)
  • • 2012 • Bc. v gastronomii, hotelnictví a turismu, VŠH v Praze (absolvováno s vyznamenáním)
Přehled zaměstnání
  • • 2022-současnost: tajemník anglického studijního programu, tajemník katedry hotelnictví a cestovního ruchu, odborný asistent a výzkumný pracovník na katedře hotelnictví UCP
  • • 2020-2022: tajemník anglického studijního programu, tajemník katedry hotelnictví a cestovního ruchu, odborný asistent a výzkumný pracovník na katedře hotelnictví VŠHE
  • • 2018-současnost: projektový specialista v programech Erasmus+ na Katedře humanitních věd, PEF, ČZU v Praze
  • • 2017-současnost: vedoucí pravidelných přednášek věnujících se manažerské etiketě na Katedře podnikání, FPH, VŠE v Praze
  • • 2020-2021 • tajemník anglického studijního programu, tajemník katedry hotelnictví a cestovního ruchu, lektor a výzkumný pracovník na katedře hotelnictví, VŠHE; Ph.D kandidát na ČZU v Praze
  • • 2015-2020 • lektor a výzkumný pracovník na katedře hotelnictví, VŠHE; Ph.D. student na ČZU v Praze
  • • 2014-2016 • Product Manager ve společnosti Mavo s.r.o.
  • • 2012-2015 • Event & PR Manager, Head Sommelier u časopisu Víno Revue
  • • 2009-2011 • různé pozice na úsecích F&B v hotelech Carlo IV. Boscolo hotel a Radisson Blu Alcron Hotel Praha
Působení v zahraničí
  • • Estonsko, Pärnu (2023) • University of Tartu: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • Lotyšsko, Riga (2023) • Baltic International Academy: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • Španělsko, Santiago de Compostela (2022) • Universidad de Santiago de Compostela: prezentace vědecké činnosti, předsedání konferenční sekce
  • • Španělsko, Barcelona (2022) • Euroaula Escuela Universitaria: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • Albánie, Tirana (2022) • European University of Tirana & UET Centre: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • USA, Texas (2022) • International Food Marketing Research Symposium at the Texas A&M University: prezentace vědecké činnosti, předsedání konferenční sekce a člen vědeckého výboru konference
  • • Kosovo, Priština (2022) • Universum College: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • Chorvatsko, Záhřeb (2022) • VERN' University: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • Španělsko, Kanárské ostrovy (2021) • ICMarktech'21 International Conference on Marketing and Technologies in San Cristóbal de la Laguna: prezentace vědecké činnosti a předsedání konferenční sekce
  • • Španělsko, Kanárské ostrovy (2021) • Iriarte Centro Universitario in Puerto de la Cruz: stínování na profesorské pozici
  • • Malta, Valetta (2021) • University of Malta Grants week 2021: účast na MSCA, ERC a COST days
  • • Rakousko, Vídeň (2019) • The 13th Annual AAWE Conference 2019: prezentace vědecké činnosti
  • • Austrálie, Queensland (2019) • International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast: prezentace vědecké činnosti
  • • Belgie, Lutych (2019) • Charlemagne International Days, Haute École Charlemagne: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • Rusko, Ulan-Ude (2018) • SA&RuD EU Project ERASMUS+ Conference at Buryat SAA: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • Velká Británie, Bournemouth (2018) • International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth: prezentace vědecké činnosti
  • • Portugalsko, Estoril (2018) • Food Technology course of the 3rd semester’s Cookery and Food Production Program held at ESHTE: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • Francie, Angers (2017) • TTRA Europe Chapter Conference, Université d'Angers: stínování na manažerských pozicích
  • • Izrael, Ejlat (2016) • Familiarization Trip for Academics Tour and workshops, Ben Gurion University: building universities partnership, účast na workshopech
  • • Finsko, Lappeenranta (2016) • International Week “Saimaa is calling”, Saimaa University of Applied Science: organizace a vedení workshopů s degustacemi
  • • Itálie, Boloňa (2016) • International Food Marketing Research Symposium at the Universtity of Bologna: prezentace vědecké činnosti
  • • 2015-současnost: exkurze a degustace v řadě světoznámých i menších řemeslných pivovarech ve Velké Británii, Belgii, Austrálii (Queensland), na Maltě, v Estonsku, ve Slovinsku, v USA (Texas, Arizona); v likérkách Zwack Unicum v Maďarsku a Cointreau ve Francii; exkurze ve vinařstvích a poznávání vinařské a vinohradnické kultury v Německu, Rakousku, Slovinsku, Albánii, Portugalsku, Španělsku (Penedès), Francii (Alsasko, údolí řeky Loiry), Itálii (Sicílie), Izraeli, Austrálii (Queensland, New South Wales, South Australia) a USA (Texas)
Ocenění vědecké a publikační činnosti
  • • 2021 • cena ministra zemědělství za vynikající doktorskou práci s přínosem pro praxi v oblasti zemědělství
  • • 2019 • ocenění vědeckou komunitou Top Student Paper Prize awarded by IFPM, International Food Marketing Research Symposium, Queensland, Australia, 2019
  • • 2018 • ocenění vědeckou komunitou Cena děkana za nejlepší publikační výstupy doktorandů PEF za rok 2017
Členství v redakčních a vědeckých radách, recenzní činnost
  • Recenzní činnost, redakční rady
  • • 2024-současnost: člen redakční rady časopisu Sport and Tourism Central European Journal (Scopus)
  • • 2020-současnost: člen redakční rady časopisu Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus)
  • • 2021-současnost: recenzent vědeckých časopisů Appetite (WoS) a Applied Environmental Education and Communication (Scopus)
  • • 2022-součastnost: recenzent konferencí International conference on Marketing and Technologies, International Conference on Modern Management Based on Big Data, International Conference on Machine Learning and Intelligent Systems, International Conference on Water Resource and Environment, International Conference on Management, Tourism and Technologies
  • Vědecké rady
  • • 2022: Scientific Committee Member of the International Food Marketing Research Symposium 2022, Texas, USA
  • • 2023: Scientific Committee Member of the International Conference on Management, Tourism and Technologies´23, Bogotá, Colombia
  • • 2023: Co-Chair and Local Organizer: International Food Marketing Research Symposium 2023, Prague, Czech Republic
Odborné poradenství, vyžádané přednášky a konference v ČR
  • Odborné poradenství
  • • člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů pro dTest (2021)
  • • organizátor sbírky humanitární pomoci pro partnerskou univerzitu v Číně Ningbo University (2020)
  • • poradenská činnost pro TV NOVA v oblasti senzorického hodnocení masných výrobků (2020)
  • • poradenská činnost pro TV NOVA v oblasti nápojové gastronomie v období před rokem 1989 (2019)
  • • člen expertní komise pro hodnocení kolových nápojů pro MF Dnes, MAFRA a.s. (2017)
  • • člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád v rámci natáčení České televize (2017)
  • • poradenská činnost pro TV NOVA v oblasti vín za doby Karla IV. (2016)
  • • moderování akce Setkání s absolventy VŠH, Clarion Congress Hotel Prague (2016)
  • Vyžádané přednášky a vystoupení na konferencích v ČR
  • • vyžádaná přednáška Kvalita vína jako faktor ovlivňující jeho cenu, Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta (2019)
  • • vyžádaná přednáška Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“, Vysoká škola ekonomická v Praze, Katedra arts managementu (2016)
  • • vystoupení na konferenci Think Together 2019, Česká zemědělská univerzita v Praze (2019)
  • • vystoupení v konferenčním plénu, Konference Think Together 2018, Česká zemědělská univerzita v Praze (2018)
  • • vystoupení na konferenci Think Together 2018, Česká zemědělská univerzita v Praze (2018)
  • • vystoupení na konferenci Think Together 2017, Česká zemědělská univerzita v Praze (2017)
  • • vystoupení na konferenci Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy, Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
  • • vystoupení na konferenci Think Together 2016, Česká zemědělská univerzita v Praze (2016)
  • • vedoucí sekce 11. ročníku mezinárodní vědecké konference, VŠH v Praze; člen organizačního výboru konference (2019)
  • • vedoucí sekce 8. ročníku mezinárodní vědecké konference, VŠH v Praze (2016)
Zaměření pedagogické a výzkumné činnosti
  • • zemědělská ekonomie • Kvalitativní a kvantitativní metodologie • Senzorické hodnocení • Sociologie
  • • cvičící, přednášející, tvorba náplně předmětů: Nápojová gastronomie/Beverages, Regional Economy and Hospitality, Statistics, Sociologie, Metody a metodologie výzkumu
  • • vedoucí a oponent diplomových a bakalářských prací
  • • vedoucí odborných exkurzí ve vinařstvích a pivovarech
  • • člen zkušební komise u státních závěrečných zkoušek
  • • člen expertních komisí pro senzorické hodnocení nápojů a pokrmů
  • • vedoucí odborných workshopů senzorického hodnocení, cateringových a speciálních gastronomických akcí
Certifikáty a mimouniverzitní vzdělávání
  • • anglický jazyk (doktorská zkouška)
  • • francouzský jazyk (doktorská zkouška)
  • • sommelierský certifikát Čechy a Morava (Prague Wine Academy)
  • • sommelierský certifikát Mezinárodní odrůdy a regionu (Prague Wine Academy)
  • • barmanský certifikát Perrier by Mixology (Intrat Praha a.s.)
  • • barmanský certifikát CBA (Česká barmanská asociace)
  • • baristický certifikát (Škola kávy)
  • • certifikát ECDL (Česká společnost pro kybernetiku a informatiku)
  • • osvědčení ve vzdělávacím programu spisové a archivní služby (TSM s.r.o.)
  • • osvědčení PO a BOZP pro vedoucí zaměstnance (JIRMA BOZ)
  • • certifikace o zvýšení kvalifikace v programu Agroturistika v udržitelném rozvoji venkovských lokalit (Buryat SAA, Russia)
Výzkumné projekty
  • • 2022-2023 • odpovědný řešitel projektu smluvního výzkumu Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext
  • • 2019-2023 • člen řešitelského týmu projektu Steps: MSc In Sustainable Food Production Systems: Erasmus+ KA2 project
  • • 2018-2022 • člen řešitelského týmu projektu Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace
  • • 2018-2021 • člen řešitelského týmu projektu Kulturní tradice českého rybářství ve světle jejího využití v cestovním ruchu a krajinotvorbě
  • • 2015-2018 • člen řešitelského týmu projektu Sustainable Agriculture and Rural Development (SARUD): Erasmus+ KA2 project
  • • 2016-2017 • odpovědný řešitel projektu Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match
  • • 2015 • odpovědný řešitel projektu smluvního výzkumu Návrh použití vhodných typů sklenic při servisu alkoholických i nealkoholických nápojů (s ohledem na region původu nápojů)
Vybrané publikace
  • ZELENÝ, Jiří. Sport and Tourism Central European Journal (Scopus) Editorial Board Membership. Sport and Tourism Central European Journal Editorial Board. ISSN 2657-4322. 2024. URL info
  • ZELENÝ, Jiří, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Jan BARTÁK and Lenka TURNEROVÁ. Changing Purchase Intentions Toward Bread and Pastry Products as an Example of Ephemeral Aroma Marketing. In Reis, J.L., Del Rio Araujo, M., Reis, L.P., dos Santos, J.P.M. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink. p. 453–467, 14 pp. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 344. ISBN 978-981-99-0332-0. doi:10.1007/978-981-99-0333-7_33. 2023. URL info
  • ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ, Jan HÁN and Michal LOŠŤÁK. Expectations versus Perceptions: The Role of Consumers’ Senses in Composing of USP for PDO Wines. In Reis, J.L., López, E.P., Moutinho, L., Santos, J.P.M.d. Marketing and Smart Technologies. Singapore: SpringerLink. p. 395-406. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 279. ISBN 978-981-16-9267-3. doi:10.1007/978-981-16-9268-0_33. 2022. URL info
  • ZELENÝ, Jiří, Vladimír VIETORIS, Anna KUBÁTOVÁ and Zbyněk VINŠ. Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists’ Tastes in Fish Tourism. In Carvalho, J.V.d., Liberato, P., Peña, A. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink. p. 127-137. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 284. ISBN 978-981-16-9700-5. doi:10.1007/978-981-16-9701-2_11. 2022. URL info
  • ZELENÝ, Jiří, Dávid MELAS, Petr STUDNIČKA and Jan HÁN. Extended abstract: Profiling Wine Consumers and Tourists by Cultural Capital and Willingness to Pay: The Case of PDO Wines. In Klaus Grunert. International Food Marketing Research Symposium at the Texas A&M University, Texas, USA. 1st. San Antonio, Texas: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research. p. 150-157. 2022. IFMRS Proceedings info
  • ZELENÝ, Jiří, Petr STUDNIČKA and Zbyněk VINŠ. Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. In Abreu A., Liberato D., González E.A., Garcia Ojeda J.C. Advances in Tourism, Technology and Systems. Singapore: SpringerLink. p. 421-433. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 209. ISBN 978-981-334-259-0. doi:10.1007/978-981-33-4260-6_36. 2021. URL info
  • MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Jonathan OSUOHA, Jan HÁN, Irena KORBELÁŘOVÁ and Zbyněk VINŠ. Comparison of Incidence of Fairground Food and Traditional Regional Food at Czech Gastronomy Events: A Field Study. Czech Hospitality and Tourism Paper (CHTP). Prague: The Institute of Hospitality Management in Prague, vol. 17, 34/2021, p. 4-16. ISSN 1801-1535. 2021. URL info
  • MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG and Zbyněk VINŠ. Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach. Sustainability (WoS). Basel, Switzerland: MDPI, vol. 13, No 5, p. 1-20, 21 pp. ISSN 2071-1050. doi:10.3390/su13052490. 2021. URL info
  • MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ and Zbyněk VINŠ. Nature Ideas Exchange: Education of Sustainable Business Principles Based on Parallels with Forest Ecosystem. Sustainability. Basel, Switzerland: MDPI, vol. 13, No 9, p. 1-18. ISSN 2071-1050. doi:10.3390/su13095306. 2021. URL info
  • MACHÁČKOVÁ, Karolina, Roman DUDÍK, Jiří ZELENÝ, Dana KOLÁŘOVÁ, Zbyněk VINŠ and Marcel RIEDL. Forest Manners Exchange: Forest as a Place to Remedy Risky Behaviour of Adolescents: Mixed Methods Approach. International Journal of Environmental Research and Public Health. Basel, Švýcarsko: MDPI, vol. 18, No 11, 20 pp. ISSN 1660-4601. doi:10.3390/ijerph18115725. 2021. URL info
  • DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jan HÁN, Jan KAŠPAR, Irena KORLEBÁŘOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Eduard LEVÝ and Jiří ZELENÝ. Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty (Fish Cuisine of the Czech Lands: Cultural-historical Traditions and Contemporary Aspects). 1. vyd. Opava - Praha: Slezská univerzita v Opavě. 257 pp. ISBN 978-80-7568-463-9. 2021. info
  • ZELENÝ, Jiří. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences (Scopus) Editorial Board Membership. Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences Editorial Board. ISSN 1337-0960. 2020 - 2024. URL info
  • PROCHÁZKOVÁ, Klára and Jiří ZELENÝ. Rum and its Position on the Czech Spirit Market. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, vol. 16, No 33, p. 28-37. ISSN 1801-1535. 2020. URL info
  • ZELENÝ, Jiří, Lucie PLZÁKOVÁ, Jan HÁN and Kašpar JAN. “Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic. Economia Agro-Alimentare / Food Economy (SCOPUS). Bologna, Italy: FrancoAngeli Edizioni, vol. 22, No 1, p. 1-26. ISSN 1126-1668. doi:10.3280/ecag1-2020oa10067. 2020. URL info
  • MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ and Martin POP. Earth literacy and Deep ecology principles in innovative pedagogy context and attitudes of teachers in the postcommunist country. Psychology and Education. USA, OH: Psychology And Education, vol. 57, No 7, p. 525-530. ISSN 0033-3077. doi:10.17762/pae.v57i7.82. 2020. URL info
  • ZELENÝ, Jiří and Kristína BEDNÁROVÁ. Reverse Osmosis Water-Based Beverages as a Product Innovation in Gastronomic Facilities: Expert Panelists’ Sensory Evaluation and Generation Y Consumers’ Attitudes. Economia Agro-Alimentare / Food Economy (SCOPUS). Bologna, Italy: FrancoAngeli Edizioni, vol. 21, No 1, p. 49-72. ISSN 1126-1668. doi:10.3280/ECAG2019-001004. 2019. URL info
  • ZELENÝ, Jiří, Martin FALK and Michal LOŠŤÁK. Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine. In The 13th Annual AAWE Conference 2019 in Vienna, Austria, 2019. Economics Dept, New York University, NY: AAWE, American Association of Wine Economists. 6 pp. 2019. URL info
  • ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ, Petr STUDNIČKA and Irena KORBELÁŘOVÁ. Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods. In Mark Lang. International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Queensland, Australia. 1st. Sippy Downs: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research. p. 133-137. 2019. IFPM Proceedings info
  • ZELENÝ, Jiří, Lucie PLZÁKOVÁ, Jan HÁN and Jan KAŠPAR. Extended abstract: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic. In Mark Lang. International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Queensland, Australia. 1st. Sippy Downs: Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research. p. 59-63, 4 pp. 2019. IFPM Proceedings info
  • ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ and Zbyněk VINŠ. Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study. 1. vyd. Praha: The Institute of Hospitality Management In Prague. p. 127-139, 141 pp. ISBN 978-80-87411-87-2. 2019. URL info
  • ZELENÝ, Jiří and Irena ZELENÁ. Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, vol. 13, No 29, p. 3-22. ISSN 1801-1535. 2018. URL info
  • BEDNÁROVÁ, Kristína and Jiří ZELENÝ. Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom. 2018. URL info
  • ZELENÝ, Jiří, Dana KOLÁŘOVÁ and Zbyněk VINŠ. Influence of Paradigm Shifts in Agriculture on Wine Production and Development of Wine Regions: Review Study. In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. 1. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze. p. 187-197. ISBN 978-80-87411-93-3. 2018. info
  • ZELENÝ, Jiří. A Relationship Between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. Journal of International Food & Agribusiness Marketing (SCOPUS). Philadelphia: Taylor & Francis Group, LLC, vol. 29, No 2, p. 109-119. doi:10.1080/08974438.2016.1266568. 2017. URL info
  • VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ and Dana KOLÁŘOVÁ. The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, vol. 13, No 28, p. 28-45. ISSN 1801-1535. 2017. URL info
  • ZELENÝ, Jiří and Zbyněk VINŠ. Ryba, kultura a kulinářství – vztah k lokálním komunitám a potenciál regionálního rozvoje: přehledová studie (Fish, Culture and Culinary Art – Relation to Local Communities and Potential for Regional Development: Review Study). In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. p. 204-213, 9 pp. ISBN 978-80-87411-99-5. 2017. info
  • ZELENÝ, Jiří. Sharing Practices from Wine & Spirit Competitions – Autobiographical Article. In Tuuli Mirola. Sharing Practices - This is My Story, What is Yours? Saimaa Un. of Applied Sciences, Finland: Saimaan ammattikorkeakoulu. p. 148-154. ISBN 978-952-7055-34-2. 2016. info
  • ZELENÝ, Jiří and Anna KUBÁTOVÁ. Párování steaků z mas exotických druhů kopytníků s víny z odrůd révy vinné pěstovaných v českých a moravských vinařských regionech (Pairing of Stakes Prepared from Meat of Exotic Ungulate Species with Wines from Vitis Vinifera Grape Varieties Grown in Czech and Moravian Wine Regions). In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. p. 280-297. ISBN 978-80-87411-75-9. 2016. info
  • VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ. Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů (Effect of Kitchen Technology on Sensory Charasterictics of Gratinated Pasta Dishes). In Bohuslava Tremlová. Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny. první. Brno: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. p. 56-63. ISBN 978-80-7305-782-4. 2016. info
  • ZELENÝ, Jiří. Extended abstract: Relationship between Price and Quality Rating of Wines from the Czech Republic. In International Food Marketing Research Symposium, Bologna, Italy. 2016. URL info
  • ZELENÝ, Jiří. Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? (Which Components of Wine are Percieved Differently with Changing Serving Temperature?). In Radka Balakovská. Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. p. 256-268. ISBN 978-80-87411-70-4. 2015. URL info

2024/04/04


Životopis: Ing. Jiří Zelený, Ph.D. (učo 10755), verze: čeština(1), změněno: 4. 4. 2024 22:03, J. Zelený